Eteisen remontti

Tässä talossa on valtavan iso eteistila. Alkuperäinen ulkovaatesyvennys muuttui kuvan mukaiseksi lipastoryhmäksi. Hankittiin siihen Ikeasta lipasto, koivuviilutaso, pienet yläkaapit ja komero siivouskomeroksi. Kaikki eri sarjaa, mutta mitoiltaan istahtivat siinä olevaan syvennykseen mainiosti.

Eteisen pitkällä seinällä oli parempi paikka ulkovaatesäilytykseen. Halusin siihen samanlaisen liukuovikaapiston kuin meillä oli edellisessä kodissa. Siinä on neljä 60 cm leveää Ideal Keittiöiltä hankittua komerorunkoa, joissa koreja ja tangot takeille. Liukuovet komeroiden eteen tilasin Liukuovitukun verkkokaupasta. Lattia on alkuperäinen mosaiikkiparketti.

Eteisen seiniltä poistimme tapetit ja seinät maalattiin valkoiseksi (sävy Tikkurilan paperi). Väliovet ovat tammiviilua. Niiden viilupinnat olivat aika kuluneet, joten päätimme kokeilla miltä ne näyttäisi mustaksi sävytettynä. Mieheni pyyhkäisi niistä enimmät pölyt ja siveli ne neljään kertaan mustaksi sävytetyllä puolikiiltävällä Helo Aqva erikoislakalla. Niistä tuli mielestäni upeat. Mustat kahvat ostettiin K-raudasta edulliseen 7,00 euron kpl hintaan.

Eteisestä tuli mielestäni erittäin viihtyisä ja toimiva tila.

Tässä vielä ennen kuva tilasta.

Advertisement

7 thoughts on “Eteisen remontti

    1. Kiitos Marja. Yritän tässä silloin tällöin saada näitä juttuja tänne blogiinkin päivitettyä. Tuntuu vaan, että nykyään ihmiset seuraa vain instaa ja facea

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s