Keittiöremontti

Täällä sitä nyt ollaan kolme kuukautta asuttu remontin keskellä uudessa kodissamme. Alku olikin suureksi yllätyksekseni todella vaikea. Minut valtasi ihan hirveä ikävä takaisin Tornioon. Tuntui etten sopeudu tänne maaseudulle ollenkaan. Ahdisti koko ajan ihan hulluna asua remontin ja muuttolaatikoiden keskellä. Luulin, etten selviäisi ikinä siitä tunteesta. Mieli oli apea koko ajan. Onneksi mies ja perhe jaksoi lohduttaa ja valaa uskoa, että mieleni muuttuisi kunhan saadaan remonttia etenemään. Niinhän se sitten tekikin ja nyt olen jo muutaman viikon tuntenut oloni kotoisaksi. Kyllä tästä ihana koti tuleekin.

Muutama blogini lukija on kaivannut juttujani, joten ajattelin nyt sitten tännekin näitä remonttitarinoita päivittää. Instaan ja blogini Facebook sivuille olenkin kuvia ja lyhyttä juttua laittanut. Kaikilla ei kuitenkaan noita somekanavia ole ja kun ennen tänne muuttoamme remonttijuttuja lupailin, niin tässäpä nyt ensimmäisenä keittiön muodonmuutos.

Ehdin vielä ennen irtisanoutumistani Tornion Ideal Keittiöiltä suunnitella ja tilata uuden kotimme kiintokalusteet. Kaapin ovet ovat valkoiset kehyskalvo-ovet. Tasot ovat tammen sävyistä laminaattia. Vetimet ja hana ovat messingin sävyiset.

Keittiön vesipiste ja liesi ovat yhdellä pitkällä seinällä.

Keskellä keittiötä on kaksi metriä pitkä ja 950 mm leveä niemeke.

Niemekkeen päätyä vastapäätä sijaitsee kylmäkalusteet ja aamiaiskaappi.

Keittiössä on vielä käytännöllinen tila neljän hengen arkiruokailupisteelle. Siihen kalusteet hankimme Jyskistä. Valaisin on Ikeasta.

Olen ollut erittäin tyytyväinen keittiöömme. Tältä se näytti ennen remonttia. Kalusteet aikalailla samoilla paikoillaan. Kylmäkalusteet siirtyneet oikean puolimmaisen kaapiston tilalle aamiaiskaapin kera. Niemeke nyt vähän leveämpi ja ilman yläkaappeja.

8 thoughts on “Keittiöremontti

  1. Voi kun näyttää hyvältä teidän uusi keittiö 😍. Paljon on säilytystilaa, ja kaikki kivasti lähellä. Ihana myös tuo pitkä saareke, loistava tarjoilupöytä esim. juhlissa. Kiva kun viitsit laittaa remontti-kuulumisia myös tänne, palvelee meitä, joilla ei ole facea eikä instaa 😊👍🏻

    Tykkää

Jätä kommentti