Pukeutumishuone remontti

Talossamme on kolme makuuhuonetta. Niistä pienimmästä teimme pukeutumis-/työhuoneen.

Huoneen peräseinälle hankimme Ikeasta 35 cm syvät Pax vaatekomerot; kolme 100 cm leveää yksikköä. Reunoilla BERGSBO ovet ja keskellä VIKEDAL ovet. Messingin väriset nupit valkoisissa ovissa ovat Clas Ohlsonilta.

Pidän vaatesäilytyksessä tuosta kapeammasta syvyydestä. Näin meillä on vaatteet säilytetty jo kahdessa aikaisemmassakin kodissamme ja tietysti näin halusin sen hyväksi koettuna myös täällä toteuttaa. Ei tarvitse sen kummemmin koreja, kun vaatteet voi laskostaa hyllylle juuri sopivasti yhteen riviin. Alhaalla on korit kuitenki sukille ja alusvaatteille. Vaakakiskoja en ottanut Ikean valikoimasta, vaan tilasin vähän erityyppiset netistä.

Viime kesän asuntomessuilla oli useissa kohteissa käytetty kokolattiamattoa. Mielestäni se sopii erinomaisesti tällaiseen pukeutumistilaan. Maton hankimme Bauhaussista. Onnekkaasti juuri kun menimme sitä ostamaan oli hintakin pudonnut kolmanneksen eli 15,90 per neliö olikin silloin tarjoushinnalla vain 10,90 per neliö.

Nyt kun meillä ei ole sitä kaikissa itse rakentamissamme taloissa olevaa keskuspölynimuria, niin oli hankittava erillinen pölynimuri. En missään nimessä halunnut mitään perässä vedettävää pömpeliä ja kuitenkin imurin pitää olla tehokas. Päädyin sitten valitsemaan Dysonin V8 Absolute imurin, jonka telakan sijoitimme tähän huoneeseen. Tuleekin imuroitua jopa useammin kun imuri on näin näppärästi käsillä.

Tässä vielä kuva huoneesta ennen remonttia. Verholaudat ja vanhat komerot sai lähtöpassit. Seinien kukkatapetit vaihtuivat valkoiseen maaliin. Kulunut mäntylattia piiloutui kokolattiamaton alle.

Advertisement

6 thoughts on “Pukeutumishuone remontti

  1. Erinomainen ratkaisu, tuo vaatekaappien syvyys. Paljon käytännöllisempi, kuin 60cm syvät. Pitääpä pistää tuo idea korvan taakse, kun sitten joskus tulee kaapin vaihtoa😊

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s