RIP www.sisustusjasepustus.indiedays.com 1.9.2014 – 31.5.2020

Nyt on tullut aika sanoa hyvästi blogiosoitteelle http://www.sisustusjasepustus.indiedays.com.  Päätän yhteistyöni Indiedaysin kanssa 31.5.2020. Suurkiitos kaikille Indiedaysillä näistä antoisista yhteistyövuosista.

Jonkin aikaa blogi löytyy vielä indiedays-osoitteesta, mutta pikkuhiljaa sitä siirretään osoitteeseen http://www.sisustusjasepustus.wordpress.com. Saa nähdä sitten tuleeko sinne vielä joskus uusia juttuja. Nyt ainakin tuntuu, että pitempi tauko on paikallaan.

Pitkään olenkin täällä blogissani juttuja kertoillut; lähes 12 vuotta! Ensimmäinen julkaisuni 13.7.2008 löytyy täältä. Yhteensä on tullut kirjoitettua 2090 julkaisua. Ei olisi silloin uskonut, mitä kaikkea tämä harrastus tuokaan tullessaan.

Kiitän lämpimästi juuri sinua siellä ruudun takana, kun olet lukenut juttujani. Suurkiitos myös sinulle, joka jätit ilahduttavia kommentteja vuosien varrella. Blogi on antanut minulle niin paljon♥ 

Advertisement

14 thoughts on “RIP www.sisustusjasepustus.indiedays.com 1.9.2014 – 31.5.2020

 1. Kiitos, että olen saanut seurata blogiasi monen vuoden ajan. Mielenkiintoisia postauksia on mahtunut näihin vuosiin ja monia ideoita olen saanut. On ollut ilo seurata rakennuspuuhia, sisustamista, perheesi kuulumisia, pihajuttuja sekä matkajuttuja, ym… Ymmärrän kyllä, että jossain vaiheessa varmaan elämän muut asiat tulevat ykköseksi, ja sinulla on nyt niin ihania lapsosia elämässä, että on varmaan ihana keskittyä enemmän perheeseenkin. Kaikki hyvä loppuu aikanaan, tavataan sanoa ja toivon että joskus saisin vielä lukea kuulumisia, vaikka sitten harvemmin. Välillä tuntuu että olisit vanha tuttu, vaikkei koskaan olla edes tavattu. Kaikkea hyvää elämääsi sekä myös perheellesi, sekä ihanaa kesää 🌺💕

  Tykkää

 2. Lämmin suuri kiitos!!!!! Olen seurannut sinua varmaan alusta asti, ihan ensimmäisiä blogeja, kiitos! Ja ihanaa jos jatkat – toivottavasti edes instassa!

  Tykkää

 3. Aika aikaansa kutakin, mutta ihanaa, että aiot kuitenkin jatkaa. Sen verran pitkä matka on yhdessä täällä kuljettu ja niinkuin tiedätkin, olet mulle tärkeä sielunsisko <3.

  Tykkää

 4. Sinä olit inspiraationa blogilleni, mistä tulen aina olemaan kiitollinen! Minusta tuntuu kuin tuntisimme vuosien takaa. Huomasin eräästä kommentista että ehkä muutatte etelään. Ihanko Helsinkiin?

  Tykkää

  1. Kiitos ihana Marita ❤ Kyllä; Helsingin lähikuntiin ollaan tulossa lapsia lähemmäksi. Se on tää mummon ja papan virka sen verran tärkeä, että tekee mitä vaan päästääkseen lähemmäksi lapsia ja lapsenlapsia 🙂 Raskis vaan luopua tästä uudesta niin ihanalla paikalla olevasta kodista 😉

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s