Hauska pääsiäisjälkkäri

Mites teillä on koronan kanssa eläminen sujunut? Minun vuorotteluvapaa-aikani suunniteltu matkailu typistyi kotisohvalta jääkaapille -matkoihin (no toki myös pitkiä kävelylenkkejä ja kotijumppia on harrastettu). Kaikki suunnitellut reissut on peruttu. Eniten surettaa kun ei tiedä yhtään, milloin pääsemme taas näkemään tyttäreni perheen kanssa. Meillä oli tarkoitus  mieheni kanssa viettää Kööpenhaminassa kokonainen kuukausi 19.4. – 19.5. Tyttärellemme on tulossa toinen lapsi toukokuun alussa ja oltaisiin sitten oltu siellä apuna. Peruin kuitenkin Airbnb majoituksemme alkuviikosta, sillä näyttää siltä, että rajat eivät vielä aukene pitkään aikaan.

Esikoisemme tuli meille viikonlopuksi kolme viikkoa sitten ja kun lennot peruttiin, niin hän on sitten jäänyt tänne Tornioon. Pystyy tekemään työtään etänä, niin mitäpä sinne Helsinkiin kiirehtimään. Täällä ehkä turvallisempaakin kuin etelässä. Mukava kun edes yksi lapsista on lähellä tänä ikävänä aikana. Nuorimmaisemme tekee edelleen lukkoseppätöitään Helsingissä. Hänen oli tarkoitus tulla Tornioon pari viikkoa sitten pitkäksi viikonlopuksi, mutta eihän ne koneet enää lentäneet. Tiedä sitten koska häntäkin seuraavan kerran nähdään. Tämä epätietoisuus tulevasta on aika ahdistaa.

Kotosalla on tullut hääräiltyä keittiössä kaikenlaisten herkkujen parissa. Siinäpä se aika kuluu ja paino nousee, kääk! Tänään tein meille pääsiäisaiheiset jälkkärit, täytetyt suklaamunat. Tein täytettä vain puolen ohjeen verran ja sitä olisi kyllä tarvittu vähän enemmän kolmeen isoon 60 g suklaamunaan. Laitoin kullekkin tarjoilukipon pohjalle vähän mangorahkaa, jotta suklaamuna pysyi pystyssä kupissa.Koristeeksi lisäsin vielä karamelleja ja keksitikut.Aika tuhti makupala! Pienemmätkin suklaamunat olisi hyvin riittänyt ja silloin ne olisi mahtunut normaaliin munakuppiin.Tulipa nyt sitten herkuteltua taas oikein kunnolla!Toivotan kaikille terveyttä ja jaksamista tänä erikoisena aikana. Pidetään itsestämme ja toisistamme huolta ja toivotaan, että tämä himskatin korona on pian pelkkä ikävä muisto.

8 thoughts on “Hauska pääsiäisjälkkäri

 1. Voi surku mikä tilanne tyttäresi ja perheensä kanssa. Toivotaan että kaikki menee hyvin ja pääsette viimeistään kesällä tapaamaan pienokaista. Ihana kun saitte edes yhden pojan kotiin. Minä olen kuin kanaemo, joka on kerännyt poikasensa siipiensä suojaan maailmalta. Siunattua kevättä ja pääsiäistä!

  Tykkää

  1. Toivotaan niin, kyllä me äidit ollaan just niitä kanaemoja, että haluaisi koko ajan olla lapsiaan lähellä, varsinkin tällaisina vaikeina aikoina. Hyvää kevättä ja terveyttä myös sinulle ja perheellesi ❤

   Tykkää

 2. Olipas ihana jälkkäri😋. Harmihan se on, kun ette pääse tyttären perheen luokse, varsinkin,kun vielä vauva on tulossa. Olisi varmaan ollut ihana reissu päästä katsomaan pieniä ja myös auttamaan. Minä olen tällä hetkellä lomautettuna, alkoi kuun alusta. En tiedä yhtään milloin palaan töihin. Ainakin tämän kuun olen pois. Viihdyn yleensäkin hyvin kotona, mutta kyllä tämä pakolla oleminen on välillä haastavaa. Aloitin tekemään suursiivousta kaikkiin kaapistoihin ja tulee hyvä mieli,kun saa karsia ylimääräistä pois ja pestyä joka nurkan. Ensi viikolla ajattelin vaihtaa leivonta hommiin, kun pääsiäinenkin on tulossa. Päiviin kuuluu myös pari lenkkiä koiran kans, joten ulkoiltua tulee myös. Onneksi asutaan omakotitalossa täällä pienellä paikkakunnalla, niin ulkoilla voi hyvillä mielin myös omalla pihalla. Toivottavasti ilmat lämpenisi, että vois aloittaa kahvittelun omalla terassilla 😊. Oikein ihanaa kevättä ja pääsiäistä teille ja terveyttä ennen kaikkea. Toivottavasti saisimme kesän viettää hieman vapaammin.

  Tykkää

  1. Nyt on tosiaan hyvä aika tehdä kaikki rästityöt, ehkä sitten kesällä jo saadaan nauttia elämästä ilman koronaa. Toivottavasti. Ihanaa kevättä ja terveyttä myös sinulle ja perheellesi ❤

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s