Terkut Kouvolan Asuntomessuilta

Terveisiä Kouvolan Asuntomessuilta. Vierailin siellä mediapäivänä viime torstaina ja olihan siellä taas paljon kaunista nähtävää, vaikka ennakkoon Dekon messuluetteloa selaillessa vähän epäilytti kannattaako matkaa sinne taittaa ollenkaan. Matkat oli kuitenkin varattu ennen lehden selailua, joten onneksi tuli käytyä.Messualueella Kouvolan Pioneeripuistossa on rinta rinnan sovussa vanhaa ja uutta rakennusta. Se tekeekin alueesta miellyttävän asutun näköisen. Ei ollut pelkästään vieri vieressä uusia taloja, vaan vanhat punatiiliset rakennukset ikäänkuin pehmittivät näkymää ja tekivät siitä mielenkiintoisen kokonaisuuden.

Sisustussävyjen suhteen uskon nyt näiltä messuilta löytyvän jokaiselle jotain. Sen verran paljon erilaisia sisustustyylejä löytyy. Keittiöt ovat pääasiassa vaaleita; vain kolmessa kohteessa oli kokomustakeittiö, jos oikein laskin….  Omat suosikkini sisustuksen suhteen olivat 4 Airon Haave,  13 Talo Korea, 18 BVG-minitalo, 21 Dekolaku ja 22 Sievitalo Unto.

Ensimmäisenä suosikeistani esittelen Toppalan Mikon suunnitteleman kohteen 4;  Designtalon Airon Haave. Kaksikerroksinen 150 m2:n tilavan oloinen koti, jossa olohuone ja keittiö sekä kodinhoito- ja pesutilat alakerrassa. Makuuhuoneet ison oleskeluaulan kera yläkerrassa.Sisustuksen sävyt ovat lämpimät; rusahtavaa, valkoista ja beigeä. Talossa kävellessä aisti sellaisen ihanan rauhan tunteen. Vaaleaa  valoisaa, mutta ei silti ihan kokonaan valkoista.Keittiön vaaleat pellavan sävyiset kalusteovet miellyttivät kovasti. Ruokapöydän päällä on katseenvangitsijana näyttävä valaisin.Alakerran seinien sävy on kaunis vaaleanbeige H484 Mulperi, jota vasten valkoiset kalusteet nousivat kauniisti esille.Kurkistetaanpa sitten yläkertaan.Yläkerrassa seinien sävyt ovat vähän tummemmat. Oleskeluaulassa sävy S486 Vulkaniitti. Yläkerran makuuhuoneessa sävy vielä vähän tummempi; N485 Alppimaja.Yläkerran kylpyhuoneessa on yhdistetty jopa kolmea erilaista laattaa. Ruskeaa puukuvioista, valkoista kiiltävää  ja ammeen vieressä marmorikuvioista laattaa. Eipä tulisi itsellä mieleen, mutta kokonaisuus näytti tosi kivalta ja ylelliseltä.Valkoisen laatan ladonta on erikoinen, pystyyn ja vaakaan sulassa sovussa.Yläkerran toisen makuuhuoneen seinät ovat vaaleammat sävyiltään.Niin kaunis kokonaisuus, josta kuvat eivät kerro puoliakaan. Suosittelen menemään paikanpäälle katsomaan.

4 thoughts on “Terkut Kouvolan Asuntomessuilta

    1. Niin tänä vuonna Dekossa oli kyllä tosi huonosti kohteet esitelty vaikka on virallinen messuluettelo. Onneksi tuli kuitenkin käytyä, kivan kokoinen alue tutustua.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s