Uuden kotimme sauna ja pesuhuone

Uuden kotimme sauna ja pesuhuone esittelyvuorossa. Saunassa kaikki pinnat ovat tervaleppää. Seinäpanelit ovat 120 mm leveitä.Lauteet mieheni teki valmiista laude-elementeistä. Harvian Cilindro kiuas on upotuskauluksineen integroitu lauteisiin.Pesuhuoneen seinissä on isot harmaat RTV:n Raggio di luna 30×60 laatat.Pesuhuoneessamme on kolme ovea, joista saunaan menevä on valkoista lasia……ja samaa materiaalia on kodinhoitohuoneeseen menevä ovi. Pieneen vessaan menevä ovi on sensijaan normaali valkoinen laakaovi, jollaiset meidän kaikki väliovet ovat. Peshuoneen katto on samaa tervaleppää kuin saunassa. Kaikki peitelistat ovat myös tervaleppää.Pesuhuoneen lattia näkyy tästä vanhasta kuvasta. Sinnehän tuli tosiaan jo tehtyä pienimuotoinen muutos ennen muuttoa. Saumaväri nimittäin tuli maalattua vähän tummemmaksi, kun tuo ruudukko ei oikein miellyttänyt silmää 😉

12 thoughts on “Uuden kotimme sauna ja pesuhuone

 1. Hei!

  Millä tuo sauma on maalattu / värjätty?
  Näyttää hyvältä ja olisi juuri sitä, mitä olemme kaivanneet. Meillä rakennusvaiheessa tuli eteiseen iso vaaleanharmaa laatta ja väärinymmärryksen vuoksi saumasta tuli vaalea, vaikka olisin halunnut sen vähintään laatan väriseksi.

  Tykkää

  1. Saumafixillä… siellä tekstissä on linkki siihen juttuun, missä kerron maalauksesta. Näpäytä sanaa pienimuotoinen muutos, niin se vie oikealle sivulle.

   Tykkää

 2. Hei!

  Pakko kysyä, mistä teidän tuo löylymittari on ostettu? Emme löydä mieleistä mistään! Rakensimme myös omakotitalon ja muutimme kesäkuun alussa (instagramissa @rakennetaanomakoti). Tuo teidän lämpömittari näyttäisi kivalta.

  Tykkää

  1. Se on Rento tuotesarjan saunamittari, niitä myydään monissa tavarataloissa ja rautakaupoissa. Olen tuon meidän mittarin ostanut täältä Torniosta liikkeestä nimeltä Tampereen Säästötex.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s