Makuuhuoneita Porin Asuntomessuilta

Katsellaanpa vuorostaan kuvia asuntomessujen makuuhuoneista. Tuo seinä on upea. Tykkään myös valaisimien asettelusta. Tällainen ratkaisu kuitenkin olisi pitänyt huomata jo silloin kun valopisteitä asennettiin. Useissa kohteissa olikin jo sähkösuunnitteluvaiheessa valaisimien tuleva paikka huomioitu.Tässä talossa valaisimet oli vedetty kahdella pitkällä johdolla katon keskellä sijaitsevasta valaisinpistorasiasta. Oikeasta yläkulmasta näet koukun, josta valaisin roikkuu halutulla kohdalla. Näin sen voisi toteuttaa, vaikka sitä ei olisi rakennusvaiheessa huomattu.Kauniita petauksia oli kiva katsella. Paljon hempeitä pastellisävyjä ja vaaleita vuodevaatteita näkyi useissa makuuhuoneissa. Mikähän lienee tuon erikoisen kattovalaisimen tarina? Upeita tehosteseiniä.Useimmissa vuoteissa oli myös kauniita sängynpäätyjä, joka itsellänikin on tarkoitus hankkia. Näistä makuuhuonekuvista saikin paljon inspiraatiota myös sen suhteen.Löytyikö sieltä suosikkia? Minun suosikkini oli tämä upealla harmaa-musta-valkoisella tehosteseinällä oleva makuuhuone. Sängynpääty on myös juuri sellainen kuin olen ajatellut hankkia. Pidän tuosta sängynpäätymallista, jossa on napit.

13 thoughts on “Makuuhuoneita Porin Asuntomessuilta

 1. Mie olen varhmaan jotaki pirttikansasukua, ko minun lemppari kaikista nuista on ehottomasti tuo makkari, jonka seinä on luonnonväristä puuta. Mie lyön vetoa, että tuola nukkuu hyvin!

  Ikkunoitten kokoa mietin. Isot ikkunat on monesti ihanat (jos niistä ei naapuri kurki sisäle), mutta en mie kyllä makuuhuohneesseen halvais laattiasta asti alkavia ikkunoita. Pikemminki pienehköt normikorkeuella olevat ikkunat, jokka saapii helposti pimeäksi yöaikhaan. Ehkä son vain pohjosen ihmisen toive?

  Tykkää

  1. No niin se on munkin mielipide noista isoista ikkunoista, että huonosti ne makuuhuoneisiin sopii tällaisilla tiheillä asutusalueilla. Ellei sitten ole sellaiseen kauniiseen maisemasuuntaan ilman taloja 🙂 Meilläkin on kadun puolella olevien jokaisen makuuhuoneen ikkunat talon toisella puolella pienet ja metsän puolella sitten isommat maisemaikkunat.

   Tykkää

 2. Ananas katossa ei sittenkään ole valaisin vaan kasvi jonkinlaisessa häkkyrässä. Jos tarkkaan katsot ei ”valaisimesta” lähde edes sähköjohtoa vaan ripustin koukkuun. Kiva katsella näitä makuuhuoneita nyt kuvina, kun omalla kierroksellani huomioni taitoi olla enemmän oleskelu- ja kylpytiloissa.

  Tykkää

   1. Tuo katosta roikkuva kasvi on Kokedama. Minäkin kiinnitin niihin huomiota, ja siinä talossa, jossa noita kasveja oli erityisen paljon, oli jaossa myös esitteitä Kokedama-kursseista Tampereella. Netistä näytti kyllä löytyvän myös diy-ohjeita. Veikkaan tuota ensi syksyn villitykseksi… 😉

    Tykkää

 3. Oli kyllä hienoja kuvia. Vaikka kiersin suurimman osan kohteista, niin vähiten kiinnitin huomiota makuuhuoneisiin. Kiva kertaus ja kivoja makkareita eri näkökulmasta. Omankin remontti vielä edessä.

  Tykkää

  1. Siellä kierrellessä tuntuu aina olevan niin kiire, ettei oikein kunnolla ehdi kohteisiin tutustumaan. Pitäisi saada viettää pari kolme päivää rauhassa katsellen, niin saisi paljon enemmän irti.

   Tykkää

 4. Taitaa nyt olla liikaa helteen takia huonosti nukuttuja hikisiä öitä takana, kun oikein mikään ei tuntunut houkuttelevan :).

  Paitsi tuo hirsitalon (? voi olla tietty paneliakin seinät) makkari, joka sopis mun mielestä ihanasti loma-asuntoon. Ja siinä on sängyssä sellainen päätyripustelma, josta näin kuvan muistaakseni Dekossa (taisi olla justiin tästä makuuhuoneesta) ja otin sen sillä mielellä talteen, että voisin samanlaisen tuunata meille kotiinkin. Vois olla ihan vaikka vaan pellavalakanasta ja peitosta tehty ripustelma, josta vois kyllästyessään ottaa osat alkuperäiskäyttöön. Mutta just nyt en aio sitä sen enempää miettiä, koska tänään on vihdoin ja viimein viimeinen työpäivää ennen kolmen viikon lomaa. Aaaahhhhh. En olis jaksanut enää yhtään kauempaa.

  Tykkää

  1. No onneksi edes yksi tuntui kivalta. Nyt vaan sitä loma-asuntoo hommaan 😉 Mullakin alkaa tänään kahden viikon loma ja viikon päästä pääsen sitä meidän perheen uutta tulokasta katsomaan ❤ Ihanaa ja rentouttavaa lomaa sinulle Annukka.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s