Porin Asuntomessujen ruokapöydät kattauksineen

Vierailimme esimieheni kanssa Porin Asuntomessujen mediapäivässä. On kyllä mukava kun blogin kautta on mahdollisuus tutustua rauhassa messujen tarjontaan juurikin tuona pressipäivänä, jolloin paikalla on vain median edustajia.

Mitään erityistä suosikkia en osaa nimetä. Kaikki sisustukset tuntuivat jollain tavalla miellyttävän. Kuvia tuli otettua tosi paljon. Kovin hyvänlaatuisia ne eivät kaikki ole, sillä nopea juoksentelu talosta toiseen ei anna juurikaan aikaa hyvien kuvausolosuhteiden luomiseen. Toivottavasti kuitenkin saatte jotain vinkkejä ja inspiraatiota minun messupostauksistani.

Ajattelin esitellä teille ensimmäiseksi kohteiden kattauksia, joissa näkyy myös millaiset ruokapöydät ja ruokapöydäntuolit ovat suosiossa.  Erilaisen puunsävyisiä lankkupöytiä oli kymmenessä kohteessa eli lähes kolmannes. Minunkin tulevan uuden kodin sisustuksen sävyjä eli mustaa ja puuta yhdessä näkyikin todella monessa kohteessa. Yksi puunsävyinen pöytä vielä, mikä ei kuitenkaan ihan lankkupöytä ole.Pari mustaa ruokapöytää, joista kaksi myös puuta….…ja yksi ihan yksivärinen musta; Hayn pyöreä Loop-pöytä. Kuvaamistani ruokapöydistä valkoisia oli vain kolme.Yksi pöytä oli peitetty liinalla, mutta Dekon messutaloluettelosta löytyi kuva, jossa pöytä paljastui valkoiseksi.Mikä pöydistä kattauksineen on sinun suosikkisi? Itse pidin kovasti tästä talon 26 kattauksesta, jonka lautaset erityisesti viehättivät.

12 thoughts on “Porin Asuntomessujen ruokapöydät kattauksineen

 1. Mikä into siinä on, että pitää (=sinun tapauksessasi pakko)sisustaa muodin ja viimeisten tyylien mukaan ?
  Aina pitää muuttaa tyyliä ja tottumuksia muodin mukaan, ei oman maun mukaan, ihan kuin ei olisi omaa mielipidettä ollenkaan ?
  Ja aina se on ihaninta, kun sisustus on viimeisen muodin mukaista, ei väliä, vaikka muoti muuttuu koko ajan (tai eihän sillä ole mitään väliä, rakennetaan taas uusi talo ja sisustetaan se vallitsevan muodin mukaan).
  Lankkupöytä se olla pitää ja mustaa ja puuta !
  Me ainakin sisustetaan oman maun mukaan, ei viimeisen muodin mukaan.
  Ikinä en sisustaisi sen mukaan, mikä on ”suosiossa”, eli kaikkien sisustusbloggaajien blogeissa ja kuvissa ja kodeissa. Kaikki samaa kauraa !
  Siis mikä on sinun (huom! ei teidän)uusi kotisi ?
  Tehän rakensitte sen myyntiä varten ?

  Tykkää

  1. No en nyt ihan pakonomaiseksi sanoisi minun tapauksessa tätä muodin mukaan sisustamista. Edellinen koti oli musta-valkoinen noin kuuden vuoden ajan ja pidinkin siitä tyylistä kovasti. Ei meillä ole koskaan noudatettu ”viimeistä muotia”, mikä se nyt onkaan. Nyt tekee mieli jotain vähän eri sävyjä ihan vain vaihtelun vuoksi. Muodilla sen kanssa ei ole mitään tekemistä vaan siitä mikä nyt miellyttää silmää. Kai se on niin, että mitä näkee paljon niin siitä alkaa myös itse pitämään… en tiedä. Mieheni ei valitettavasti sano mitään mielipidettään sisustamisen suhteen, vaikka joskus sitä häneltä yritänkin kovasti kysellä. Tottakai jokainen sisustaa oman maun mukaan eli tekee kodin juuri sellaiseksi, missä viihtyy. Luulenpa, että niin useimmat tekevätkin 🙂

   Tykkää

 2. Hyviltähän nuo kaikkikin näyttävät,alimmassa kuvassa oleva pöytä miellyttää kovasti. Mutta kenekähän valmistajan on tuo valkoinen neliöpöytä (neljäs alhaalta oleva kuva)?

  Tykkää

 3. Hmmm. Mietin jo noita kuvia kelatessani, että mikähän niistä olis mun suosikki ja kyllä se ehkä olis kolmas ylhäältä. Joskin sen yläpuolellakin on kiva pöytä ja pirtsakka kattaus (värit kivan erilaisia omaan normimakuuni), mutta tuolit on mun silmään liian raskaat.

  Myös viides ylhäältä on omalla tavallaan kivan rouhea ja tykkään penkistä. Mutta vaatii ympärilleen tilaa, jota meiltä ei ikävä kyllä löydy.

  Ehkä kaikkein mieluisinta olis, jos saisi näistä kaikista poimia oman yhdistelmänsä. Aiai. Oliskin aika kiva päästä kokeilemaan.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s