Makuuhuoneita Seinäjoen Asuntomessuilta

Pieni katsaus Seinäjoen Asuntomessujen makuuhuoneisiin. Ihan kaikista ei kuvaa ole, mutta aika monta kuitenkin. Useat mielestäni aika saman tyylisiä sävyiltään; paljon vaaleaa, mutta mukana myös ihan mustaa.

Talo 5 KOTOLA; puuta ja pellavaa.OLYMPUS DIGITAL CAMERATalo 12 VILLA TANGO, greigeä ja beigeä. Kivan erilainen valaisinratkaisu.OLYMPUS DIGITAL CAMERATalo 13 JÄMERÄ SAMSÖ, valoisaa vaalea. Täällä myös vähän erilaisempi valaistusratkaisu, spotit ja spottilevyn yläpuolella epäsuoraa valoa. Kiva tehostetapetti.OLYMPUS DIGITAL CAMERATalo 16, NUUKA. Vuoteen vieressä olevaa Innoluxin Pasila-valaisinta näkyi monessa messukohteessa.OLYMPUS DIGITAL CAMERATalo 17, TALO NIXI, täällä vähän väriäkin. Valaisimina täälläkin Innoluxin Pasilat.OLYMPUS DIGITAL CAMERATalo 18, VILLA ROIHU, vaatesäilytys erotettu pienellä kukkaisella seinänpätkällä.OLYMPUS DIGITAL CAMERATalo 19, HONKA MARKKI, mustaa ja pellavaa.OLYMPUS DIGITAL CAMERATalo 20, RIIHI, hauska kirjava sängynpääty.OLYMPUS DIGITAL CAMERATalo 23 VIESKAN VALOKKI, harmaata, mustaa ja valkoista.  Valokuvatapetti kuvaa lakeusmaisemaa.OLYMPUS DIGITAL CAMERATalo 24, POHJANMAA; mustaa ja valkoista kukkien kera. Sängynpäädyn virkaa ajaa nykään harvemmin nähty puolipaneli.OLYMPUS DIGITAL CAMERATalo 25, CUBO, minua miellyttävää musta-valkoista. Jälleen Innoluxin PASILA-valaisin.OLYMPUS DIGITAL CAMERATalo 26, PASSIIVIKIVITALOJEN KOSTEUSTURVAKOTI, on pramiaa! Koristeellisessa kattoupotuksessa kulkee reunoilla epäsuora kattovalaistus. Miksiköhän silti on vielä kattovalaisinkin……OLYMPUS DIGITAL CAMERATalo 27, DESIGN-TALO TRIO; vaaleaa, harmaata ja sinapinkeltaista. Valaisimina Innoluxin Murakka-OLYMPUS DIGITAL CAMERATalo 28, AINOAKOTI JEKKU, käytännöllisen näköiset vaatesäilytystilat kampauspöytineen.OLYMPUS DIGITAL CAMERATalo 30, HARTMAN KOTI RUUTU, vaaleanharmaata ja valkoista. OLYMPUS DIGITAL CAMERATalo 31, KIMARA KATARIINA, puuta ja paljon ikkunoita makuuhuoneeksi….OLYMPUS DIGITAL CAMERATalo 32 KEITTIÖMAAILMA SUOLA JA PIPPURI, vaaleaa puuta ja mustaa. Kaunis sängypääty on Sirkka-Liisa Hietaniemen suunnittelemana toteutettu Siparilan RUOTO-puupaneelista. Kattovalaisin kotimaista muotoilua; Secto Designin Kontro 6000 kattovalaisin. OLYMPUS DIGITAL CAMERATalo 33, LUMIANCE TALO, kaunista maaläheistä sävymaailmaa. OLYMPUS DIGITAL CAMERASiinäpä olivat kuvaamani vanhempien makuuhuoneet. Löytyikö sieltä suosikkia?

15 thoughts on “Makuuhuoneita Seinäjoen Asuntomessuilta

 1. Paljon ihania makuuhuoneita. Minun suosikki on talo 12 Villa Tango, sen värimaailma oli erilainen ja vähän ylellinen. Pidin myös 19 Honka Markki ja 32 Keittiömaailman Suola ja Pippuri.

  Tykkää

 2. Kiva, että näitä messukohteita esitellään blogeissakin näin kattavasti, kun itse en tällä kertaa mukaan ehtinyt.
  Mustan – valkoisen – harmaan -kombot näyttävät edelleen olevan in – ja mikäs siinä,
  kauniitahan ne ovatkin.
  Minun suosikkini noista on Hartmanin koti Ruutu – tuolla olisi hyvä nukkua tai haaveilla;)
  Tuo yhden huoneen kattoratkaisu on kyllä lievästi sanoen kummastuttava – mutta jos asuja itse tykkää, niin mitäpä siihen on sanomista;)

  Tykkää

 3. Hartman koti Ruutu, ihana levollinen tunnelma. Olemme lähdössä viikonloppuna sinne hakemaan idiksiä tulevaa kotia varten…

  Tykkää

 4. Kiitos postauksesta! Olen menossa sunnuntaina messuille, joten nyt voi jättää makuuhuoneet väliin. Paitsi haluan nähdä Vieskatalon makarin tapetin.
  Pääkatselukohteita minulla on wc.t, keittiöt, lattiat ja pihat.

  Mukavaa kesän jatkoa!

  Tykkää

 5. Kiitos kiinnostavasta makuuhuonepostauksesta! Minua miellyttivät Jämerä Samsö ja Lumiance talo. Pidän rauhallisista vaaleista sävyistä, mutta myös mustan ja harmaan tuomasta tunnelmasta. Runsaus ja pehmeys petauksissa ja päädyissä on tervetullut piirre suomalaisiinkin makuuhuoneisiin. Myös kattojen upotukset ja valaistuksen monipuolisuus lisäävät viihtyisyyttä.

  Tykkää

 6. Hei,

  Halusin vain kysyä, onko tuon Suola ja pippuri -talon sängynpäädyn paneeli varmasti Sirkka-Liisa Hietaniemen suunnittelemaa? Sillä käsittääkseni kyseessä on Siparilan PALA-paneeli, josta S-L Hietaniemi on koonnut/suunnitellut RUOTO-sängynpäädyn. Itse paneelin suunnittelija hän ei varmastikaan ole?!

  Siparila.fi sivuilta: ”Kohteen sisustussuunnittelijan Sirkka-Liisa Hietaniemen kädenjälki näkyy ja tuntuu hänen suunnittelemassa Ruoto- sängynpäädyssä, jossa on käytetty Siparilan kuultavan valkoista koivuista Pala-paneelia.”

  https://www.siparila.fi/unelmakohde/suola-pippuri-tyylikas-kokonaisuus-puuta-kivea/

  ”Siparilan omassa suunnittelustudiossa kehitetyn, teknisesti innovatiivisen Pala-sisustuspaneelin tuotekehityksestä ovat vastanneet yhtiön inhouse-muotoilija Janne Tyynismaa yhteistyössä toimitusjohtaja Juha Sojakan kanssa.”

  https://www.siparila.fi/siparila-tuo-markkinoille-uuden-liimattavan-sisustuspaneelin-kaupunkikotiin/

  (Ei tarvitse julkaista välttämättä.)

  Tykkää

  1. Oi, niin se varmaan onkin. Olin ehkä tulkinnut tekstiä jostain kohtaa väärin. Kiitos kun huomasit ja kerroit asiavirheestä. Korjasin sen tekstiinkin 🙂

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s