Vantaan asuntomessujen toinen suosikki

Iisa Strandin sisustaman Urban Villan lisäksi pidin asuntomessukohteen nro 22 Lakkalaineen sisustuksesta. Näissä kahdesssa kohteessa onkin paljon samantyyppisiä sävyjä ja elementtejä. Muistuttavat paljon myös englantilaisen suosikkisisustajani Kelly Hoppenin tyyliä.

Lakkalaineen on sisustanut Sanna Pänkäläinen Vepsäläiseltä. Sannalla on myös oma blogi Inspired by Love, jossa voi tutustua Sannan omankin kodin kauniiseen sisustukseen.

Lakkalaine on yksi messujen kalleimpia ja isoimpia taloja. Tänä vuonna messuilla olikin vain kaksi taloa, joiden koko oli yli 200 m2 ja Lakkalaine (287 m2) on niistä toinen. Talon saunatilat on sijoitettu talossa kiinni olevaan ”siipirakennukseen”. Alakerrassa on pitkä eteistila, isot olohuone-keittiö-tilat, kodinhoitohuone sekä viherhuone. Yläkerrassa on neljä makuuhuonetta ja aulatila ja täälläkin iso kodinhoitotila ja kylpyhuone.yhdistelmä lakkalaineTalon sisäänkäynti on suojaisa autotallin ja siipirakennuksen väliin jäävä tila.Viherhuoneen läpi kuljetaan keittiö-olohuonetilaan. Hieman minun silmääni häiritsi eri korkeuksilla olevat erikokoiset ikkunat.Tilan avaruudesta pidin kovasti. On ihanaa kun isompikin porukka sopii väljästi seurustelemaan ja viettämään aikaa yhdessä.Keittiössäkin on tilaa useammallekin kokille 🙂 Itse olisin vielä laittanut kapeat vaakayläkaapit ikkunan yläpuolelle.. minusta ne jotenkin puuttuvat tästä.Yläkerran aulatilassa voi ennen unille laittoa katsella telkkua ja istua perheen kanssa seurustellen.Makuuhuoneiden sävymaailma on minun mieleeni.Mustaa ja valkoista, tykkään 🙂Minulla oli messuilla mukana vain Olympus kamera 25 mm:n objektin kera, joka ei oikein ollut tarpeeksi hyvä näissä asuntokuvissa. Kuviin ei saa mahtumaan niin paljoa yhtäaikaa kuin haluaisi. Pitääkin hetimiten hankkia uusi objektiivi…ehkä joku laajakuvaversio. Olisiko jollain hyvää vinkkiä mikä kannattaisi hankkia? Muutenkin tuli nyt otettua sitten tosi vähän kuvia edellisiin asuntomessuvierailuihin nähden, joten tässäpä oli minun tämän vuoden asuntomessujutut.  

8 thoughts on “Vantaan asuntomessujen toinen suosikki

  1. Minä kiinnitin tässä talossa huomiota samaan olohuone ikkuna eriparisuuteen. Yläkerrassa oli kodinhoitohuoneessa unidrain kaivo ikkunan edessä. Mietin mitä se siinä teki. Tämä oli kuitenkin ehdottomasti eniten sykähdyksiä aikaansaanut talo koko messuilla. Harmi vaan että pankki ei lainaa meille näin paljon rahaa

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s