Pienesti pääsiäistä sisustukseen

Silloin kun lapsemme olivat pieniä saatoin tehdä suuriakin sisustusmuutoksia pääsiäisen ajaksi huolimatta siitä, että se on ajallisesti melko lyhyt juhlanaika. Muistan kun joinakin vuosina vaihdoin jopa keltaiset pääsiäisverhot ikkunoihin 🙂 Pääsiäisruohot tulivat yleensä omista viljelmistään ylpeiden lasten kasvattamina päiväkodista ja koulusta.

Tänä pääsiäisenä meidän sisustukseen tuli kuitenkin muutamaksi päiväksi pieni ripaus keltaista.DSC_3190Keltainen tulppaanikimppu sai kolme pajunkissaa seurakseen.DSC_3193Olohuoneen sivupöydän maljakossa olevaan oksaan ripustin muutaman koristepääsiäismunan, jotka ovatkin jo useampana vuonna saaneet toimia nopeana pääsiäiskoristeena milloin missäkin roikkuen. DSC_3205Tykkään mahdottomasti tuosta eleettömästä puunoksasta. Eikös tuo liene lehtikuusen oksa…katkaisin sen muutama viikko sitten lenkkipolkuni varrella olevasta puusta ja siihen nuo munaset sopivatkin kivasti.DSC_3200Oksassa on pari somaa käpyäkin, jotka erityisesti viehättävät silmääni 🙂DSC_3202Eteisen lattiamaljakkoon lisätään joka vuosi palmusunnuntaina vierailleiden virpojien oksat. Tänä vuonna ovi avattiin viidelle noitaporukalle. Enemmänkin oli varmaan ehtinyt oven takana käymään, mutta oltiin päivällä pari tuntia poissa kotoa 😉DSC_3208Ruokailutilan pöydällä olevat Cult Designin Change-kynttilänjalat muuttuivat kätevästi pääsiäiseen sopivaksi….DSC_3211……kun niihin vaihtuivat keltaiset mansetit. Change-asetit ovat käteviä somisteita, sillä ne muuntuvat helposti vuoden ajan tai tilaisuuden sävymaailman mukaan; jouluna punaiset mansetit, pääsiäisenä keltaiset ja muulloin muuten vain sisustukseen sopivat 🙂 Minulla näitä kehikkoja onkin monen kokoista ja mansetteja monessa sävyssä, kun meillä oli vuosia sitten ystävätterni kanssa sellainen pieni Sisustus- ja Suklaapuoti, jossa möimme Cult Designin tuotteita. Cult Design on ruotsalainen sisustustuotesarja, josta löytyy monenlaisia kivoja sisustustuotteita. Suomessa näyttää ainakin Room 21 -verkkokauppa myyvän joitan sarjan tuotteita.DSC_3213Oikein ihanaa ja rentouttavaa pääsiäistä teille kaikille 🙂ID PÄÄSIÄINEN

8 thoughts on “Pienesti pääsiäistä sisustukseen

  1. Kivat hillityt koristeet sulla on. Ei aina tarvi olla niin runsaasti väriä. Meilläkin kun nuorimmainen on 13, niin ei hänkään nyt niin kauheasti koristeluja kaipaa. Istutin vähän ruohoa, johon laitan samat lasten maalamat munat vuodesta toiseen, pajunoksia maljakkoon ja ruukkunarsissi pöytään. Tämä yhdessäolo on sitä parasta pääsiäisessä.
    Oikein ihanaa pääsiäistä myös sinulle!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s