Tauon paikka….

Nyt se sitten on pakko tehdä eli jostain päästä on näitä hommia vähennettävä, joten blogi jää nyt jonkin mittaiselle tauolle.

Kuten olette varmaan huomanneetkin en oikein ehdi/jaksa kotona pitkiksikin venyneiden työpäivien jälkeen paljon touhuilla, josta syystä bloggailuaiheetkin ovat köyhtyneet. Moni Anonyymi on siitä jo usein huomautellutkin ja varmaan ihan aiheesta.

Toivon teille kaikille oikein aurinkoista kevättä ja Iloistaa Pääsiäistä. Toki minä aina välillä saatan käydä postailemassakin jotain kun ilmaantuu mielestäni mielenkiintoista kerrottavaa eli ainakin viimeistään silloin kun ne muutama viikko sitten hankitut keittiön uudet verhot ja olkkarin matto lennähtävät jollain tavalla paikalleen.

Palataan!

83 thoughts on “Tauon paikka….

 1. Näinhän se on, että valintoja täytyy tehdä, kun kaikkeen ei aika riitä. Bloggailet taas, kun aika on, ei me mihinkään täältä hävitä.Ihanaa pääsiäistä ja kevään odotusta sinne!

  Tykkää

 2. on ihan ymmärrettävää että uusi työ vie paljon aikaa näin alussa, on paljon uutta asiaa ja opittavaa yms. yms. palaat taas sitten kun ehdit, täällähän me lukijat luonnollisesti pysytään :)siihen asti näkyillään fb:n puolella!ihanaa viikonloppua 🙂

  Tykkää

  1. Joo; tuntuu kyllä, että saisi tehdä vaikka 25 tuntia vuorokaudessa hommia…sen verran niitä siellä riittää; mutta eiköhän se jossain vaiheessa tasaannu, kun pääsee sisälle hommmiin:) Ihanaa sunnuntaita sinulle:)

   Tykkää

 3. Jos joku on asiasta huomauttanut, niin ihan turhasta. Blogin pitäminen on vapaaehtoista ja kaikkien täytyy tajuta, että vaikka kuinka tykkäisi bloggailla, niin omaakin elämää täytyy elää. Oikein mukavaa kevättä! 🙂

  Tykkää

  1. No olen kyllä samaa mieltä kanssasi…en ainakaan itse menisi kenellekään huomauttamaan moisesta; siirtyisin vain hiljaa parempien blogien pariin;) Mutta näköjään joillain ihmisillä on tarve ohjailla ja avautua. Mukavaa kevättä myös sinulle:)

   Tykkää

 4. no,sen ymmärtää oikein hyvin.laita nyt kuitenkin joskus myös kuvia pihastasi ja uusista hankinnoista.hyvää ja iloista kevättä ja kesän odotusta!terv.täältä länsisuomesta.

  Tykkää

  1. Toivotaan, että nuo työhommat saisi sille tolalle, että se normi 8 h yleensä riittäisi, niin sitten olisi aikaa myös näille rakkaille harrastuksille:)

   Tykkää

 5. Voi ei:( Vasta löysin blogisi ja joka päivä olen käynyt katsomassa kirjoituksia, on ollut kiva lukea juttujasi vaikka aiheet köyhtyneet. Mutta myös ymmärrettävää ettei aika riitä kaikkeen. Olenkin miettinyt miten aikasi riittää tänne kirjoitteluun. Toivottavasti palaat vielä.

  Tykkää

 6. Hyvää kevättä ja odotan kun kerkiät postaamaan, minä niin tykkään käydä täällä. Vaan ymmärrän miten paljon koko päivätyö vaatii. Paijat Romeolle myös ❤

  Tykkää

  1. Kiitos Sirkkis:) En olisi kyllä osannut aavistaa, että työ vie noin paljon aikaa ja voimia, mutta eiköhän se tasaannu kun työt rutinoituvat:) Romeo kiittää paijailusta ❤

   Tykkää

  1. Niin; vaihtoehtoja oli liikunta ja blogi…liikunnasta ei voi luopua, kun se juuri tuo sitä hyvää oloa ja stressinsietokykyä, joten se on sitten valitettavasti blogi. Hyvää Kevättä myös sinulle:)

   Tykkää

 7. HeiHyvää perjantai-iltaa Soile! Hieman haikeaa, kun postailit niin ahkeraan. Kaikkea hyvää sinulle! Käyn kurkkailemassa silloin tällöin blogiasi.

  Tykkää

  1. Itselläkin on tunne kuin lapsesta luopuisi, mutta pakko oli jossain hellittää, että saisi kunnialla työt hoidettua:) Kiitos ja kaikkea hyvää myös sinulle:)

   Tykkää

 8. Hei! Meille harmillista, mutta täysin ymmärrettävää. Itse en tahdo jaksaa työpäivän päälle kuin välttämättömän tehdä ja piristymässä olen joka päivä blogissasi käynyt. Ihanaa on ollut seurailla blogiasi ja aion käydä täällä kurkkailemassa, milloin olet jaksanut päivitellä. Oikein nautinnollista ja antoisaa kevättä! -Paula-

  Tykkää

  1. Kun olisikin normityöpäivät, mutta näyttää, että ainakin näin alussa on pikku pakko venyttää noita päiviä, että saa työt kunnialla hoidettua. Eiköhän se kuitenkin sitten hellitä, kun alkaa hommat rutinoitua:) Ihanaa kevättä myös sinulle:)

   Tykkää

 9. Itsekin olen pohtinut samaa – olisi ehkä aika tauolle…juttuja ja aiheita ei tule tasaiseen tahtiin. Mutta kun keittiöremppa alkaa toukokuussa, niin siinäpä jutun juurta! Hyvää Pääsiäistä!

  Tykkää

 10. Ymmärrettävää, toivottavasti palailet joskus takaisin 🙂 Toivottavasti vanhat postauksesi pysyvät täällä. Monesta niistä on niin paljon hyötyä.Mukavaa kevättä sinulle!T. Sanna

  Tykkää

 11. Kiitos teille kaikille ymmärryksestä ja ihanista sanoistanne ❤ Kyllä minä tänne aina silloin tällöin jotain rustailen, kunhan osaan tätä ajankäyttöä taas jollain tavalla hallita;)

  Tykkää

 12. No onpa harmi juttu 😦 Ymmärrettävää se todellakin on, on muutakin elämää kuin blogi :)Mukavaa kevättä ja toivottavasti palailet taas juttuun, kunhan aikataulut sen sallii!

  Tykkää

 13. Hei Soile,Eipä me unohdeta, vaikka välillä lomailetkin blogista! Take your time…Olenkin ihmetellyt, mistä sinulla virtaa ja AIKAA riittää kaikkeen 🙂 !Mukavaa kevättä & menestystä työhön!Juu, ja toivottavasti vanhat postaukset säilyy, niissä on niin paljon hyvää – minulla on mm. edelleen ne ”ikean laskosverhot” ompeletta… Tuula Espoosta

  Tykkää

 14. Voi harmi… Mä olen kanssa vastikään löytänyt blogisi ja sen jälkeen käynytkin päivittäin ihastelemassa. Kiitos, kun olet raottanut verhoja meille uteliaille. 🙂 Kotisi on muuten aivan älyttömän kaunis ja blogisi yksi parhaimmista sisustusblogeista, joten toivottavasti kirjottelet taas, kun jutun juurta löytyy. Tsemppiä ja aurinkoisia kevätpäiviä!

  Tykkää

 15. No ompas ihmeellistä että tuollaisesta huomautellaan.. höh! Minä olen kanssa sitä mieltä, että bloggailu on ihan vapaaehtoinen harrastus, ei kenenkään nyt sentään tarvii kuvitella, että tänne on yleisön vuoksi pakollista kirjoitella jotenkin säännöllisesti. Hassuja kommentteja kyllä!Mutta joka tapauksessa tsemppiä sinulle kaikkeen uuteen ihanaan, mitä elämässäsi on! Ja täällä me fanilauma ootellaan taas päivityksiä sitten, kun siltä sinusta tuntuu! Tämä sinun blogi on kyllä kautta aikojen yksi lemppareistani! Ihanaa kevättä sinulle!

  Tykkää

  1. No; niitä huomauttelijoita riittää ja jätän ne kyllä suosiolla omaan arvoonsa;) Mutta onhan tässä aiheet vähän loppuneet, joten pieni tauko on ihan paikallaan:)

   Tykkää

 16. Mukavia hetkiä sinulle uuden työsi parissa! Keittiöpostauksesi oli hyvä! Toki muutkin postauksesi on hyviä! Mutta kun tuo keittiö on itellekin ajankohtainen aihe ja postauksesi oli hyvä ja valaiseva! Muutama päivä sitten oli täällä etelä-Suomessakin päin sinusta ja blogistasi se juttu lehdessä! Aurinkoista ja mukavaa kevättä! Anne

  Tykkää

 17. Hei Soile,niin – aika on rajallista ja on joskus välttämätöntä jättää bloggailu vähemmälle.Vähän sama ongelma on täälläkin.Mutta käyhän kertomassa välillä kuulumisiasi. Näitä on kiva lukea.Ja hyvää pääsiäistä ja kevään alkua sinulle ❤

  Tykkää

 18. Kiitos tähän astisista jutuista ja virtaa ja voimia töihin; muista myös pitää vapaata!Onneksi vanhat jutut säilyvät, sillä joskus kurkkailen nitäkin, esim. matkajuttuja.Aurinkoista kevättä sinulle! Terttu

  Tykkää

  1. Meidän pääsiäisen ruokapöytä taitaa olla aika vaatimattomissa, mutta ehkä tosi kivoissa puitteissa, kun lähdemme viettämään karavaanari-pääsiäistä Ylläkselle:) Vaikka voisihan sielläkin vähän juhlavamminkin vaunun pöytää kattaa;)

   Tykkää

 19. No onpas harmi, mutta ihan ymmärrettävää!Täällä on useasti tullut poikettua kurkkaamassa, että mitäs kivaa taas löytyykään :)!Aurinkoista kevään jatkoa ! Maija

  Tykkää

 20. Heips! Onpa harmi homma, mutta toki ymmärrettävää. Olen ollut blogisi lukija jo yli 2 vuotta ja kirjoituksiasi on ollut mukava lukea ja sinulla on hirveästi ideoita ja mak ua! Toivottvasti palaat vielä takaisin 😉

  Tykkää

 21. Onpa tylsää, kun ei ole mitään odottamista töiden jälkeen. Yleensä iltaisin on ekana sun blogi, että mitähän jännää tällä kertaa. Ymmärrän kyllä, että aika on rajallista eikä vuorokauteen saa ylimääräisiä tunteja. Haluankin toivottaa sulle oikein ihanaa kevättä ja hauskaa pääsiäistä! Muistahan rentoutua ja levätäkkin välillä.

  Tykkää

 22. Kiitos vielä tosi paljon kivoista ja postauksiani kaipaavista kommenteista. Toivotaan, että vielä tännekin aikaa ja puhtia riittäisi. On tämä bloggailu sen verran rakas harrastus ollut, että kovasti surettaa kun ei ole tänne toistaiseksi mitään mielenkiintoista annettavaa:(

  Tykkää

 23. Oma työ ja jaksaminenhan se on tärkeintä! Kirjoita silloin, kun ehdit ja aihetta on.Käydään välillä kurkkimassa… Ihanaa kevättä sinulle Soile!

  Tykkää

  1. Tämä uusi työni on kyllä tosi kivaa, että sitä ihan mielellään näin alussa tekeekin vaikka vähän pitempääkin päivää ja kotonakin tulee lähes joka päivä hommia jatkettua:)

   Tykkää

 24. Hyvää kevättä sinulle Soile ja keskity rauhassa töihisi! Minua ei haittaa harva bloggaustahti kun itsekin olen kiireinen…Kiitos valaisevista keittiöpostauksista!

  Tykkää

 25. Hyvää kevättä ja tsemppiä uusiin kuvioihin! Varmasti vie voimia, kun tottunut erilaiseeen ja vapaampaan elämänrytmiin. 🙂 Ja kyllä tää bloginpito ihan vapaaehtoista on munkin mielestä, pitää siitä itselleenkin saada jotain, ei vain yleisöä palvella. T. Fanni80

  Tykkää

  1. Kiitti paljon tsempeistä:) Ja juu; kyllä tämä ajankäyttö muuttui kertaheitolla, kun alkoi kivat päivätyöt;) Ja kun vielä töitä on sen verran paljon, että ihan ei aina se 8 tuntia riitä;)

   Tykkää

 26. Voihan luin tämän vasta tänään ja olin varma että kyseessä on eilinen aprillipila! Kunnes huomasin postaispäivän olevan väärä. 😦 Voimia Sinulle ja pidä huoli ettet aja itseäsi liian piippuun kaiken innostuksen keskellä! Toivottavasti kuulemme sinusta lisää vielä joskus! Tauko tekee varmasti hyvää Sinulle, mutta ei meidän sisustuksille!

  Tykkää

  1. Juu; ei ollut aprillipila, vaikka olis kyllä ollut aika hyvä sellainen 😀 Kiitos; voimia kyllä tarvitaankin tässä uudenlaisessa, mutta kovin mielenkiintoiessa elämässä:)

   Tykkää

  1. No mieli tekisi kyllä jatkaakin pian, mutta katsotaan miten saan tämän ajankäytön organisoitua:) Kiva kuulla, että olet pitänyt sepustuksistani, kiitos siitä erittäin paljon:)

   Tykkää

 27. Voi että, suosikkiblogiani tulee niiiin ikävä! Ethän Soile kokonaan lopeta? Minä olisin onnellinen vaikka vähän harvemmastakin päivitystahdista. Ihan miten saat arkeesi sopimaan bloggailun… mutta älä hylkää meitä fanejasi 😉 Ihanaa kevättä ja voimia arkeesi!t. Outsa, vakiolukija Poron kääntöpiiriltä

  Tykkää

  1. Voi kiitos Outsa ❤ Kyllä minä vielä tänne palailen; ainakin yksi arvonta on tulossa, kun olen sen jo aiemmin eräälle yhteistyökumppanille luvannut:) Eiköhän tässä kevään edetessä ala noita postausaiheitakin viriämään; toivotaan niin.Voimaa tarvitsenkin tähän uudenlaiseen arkeen ja teiltä ihanilta lukijoilta tällaisten kommenttien muodossa sitä aina tulee lisää; nöyrimmät kiitokset kiitollisille faneille:)

   Tykkää

 28. Paljon tsemppiä ja voimia uuteen arkeen! Vaikka uudet tuulet olisivatkin innostavia, ihania ja odotettuja, vie aina oman aikansa että arki tasottuu uomiinsa. Toivottavasti käyt välillä päivittelemässä, mutta ei mitään paineita! :)t. Minni2

  Tykkää

  1. Kiitos paljon Minni tsempeistä, sitä tarvitaan:) Kuten näet kyllähän täällä koko ajan roikun ja mieli tekisi jotain postatakin;) Kohta tuleekin yksi kiva jo aikaisemmin sovittu arvonta erään yhteistyökumppanin kanssa, joten silloin viimeistään palataan blogin pariin ainakin arvonnan ajaksi:)

   Tykkää

 29. Oikein mukavaa kevään jatkoa sinulle ja tsemppiä myös minulta kaikille elämäsi osa-alueille nyt ja jatkossa. Ihme olisikin jos kaiken työn jatouhun keskellä jaksaisit ja ehtisit tänne päivittämään uutisia.Uskolliset blogi-ystävät kyllä pitävät sinut suosikeissaan, vaikkei joka päivä eikä edes joka viikko mitään uutta postausta ilmestyisikään. Sitä suurempi on ilo, kun päivität blogiasi!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s