Uusi banneri

Nyt on blogini yläbannerikin uudistunut blogin nykyisen tunnelman mukaiseen muotoon.
Ennen olen aina itse tehnyt bannerit mutta nyt sen on tehnyt alan ammattilainen.
Bannerin teki minulle Johanna Lehtinen.
Hän on Decora Frame -tuotteiden takana oleva graafinen suunnittelija.
Lyhyen haastattelutuokion jälkeen Johanna aloitti suunnittelutyön ja jo viikon kuluttua esitteli minulle kaksi vaihtoehtoa, joista tämä versio tuntui välittömästi omalta 🙂
Minusta se on juuri sen näköinen kuin blogini on tänään…oletteko samaa mieltä?
Suurkiitos Johannalle!

37 thoughts on “Uusi banneri

  1. Sanna-Riikka: Kiitos ja sinun blogi se vasta on upeaa katseltavaa:)Ekku: Juu; ei oo tämä minun aikaansaannoksia;)Eija: Kiitosta:)Anonyymi: On se katseet kääntävä:)Anonyymi: No kiva kun tykkäät..minäpä laitan ne kukat tuonne sivupalkkiin ikäänkuin muistoksi;)

    Tykkää

  2. Cride: Kiitti:) Oli kyllä ihana saada ammattilaisen versio ja noin upea lopputulos!Sirkkis: Kiitti, eikö ookki; ihan niinkuin Sisustus ja Sepustus onkin!

    Tykkää

  3. Hieno banneri. Edellinenkin oli hyvä, mutta tämä on jotenkin särmikkäämpi ja moderni. Saatu hyvin esille myös tuota mustaa. Sinulla on kyllä kauniisti sisustettu koti.

    Tykkää

  4. Heli: Mukava että tykkäät, kiitos:)Mapela: Kiitti, minustakin se on niin minun blogin näköinen ja ilmentää juuri nykyistä tyyliäni:)Anonyymi: Kiitos paljon, mukava että tykkäät. Minäkin pidän kovasti tuosta mustavalkoisuudesta:)

    Tykkää

  5. Marita: Kiitos:) Mukava kun sai ammattilaisen apuja…nyt on tosiaan tyylikäs ylätunnari:)Anonyymi: Kiitos, eikös vain olekin juurikin Sisustuksen ja Sepustuksen näköinen!

    Tykkää

  6. Kertakaikkiaan hieno banneri, vaikka siitä ihan vanhasta sis&septykkäsin kyllä kanssa. On nyt linjassa sun uudistuneen sisustuksen kanssa. Uusista tuttavuuksista on hyötyä :)hauskaa viikonloppua-helena

    Tykkää

  7. Wau miten tyylikäs banneri, sopii hienosti blogiisi!Olen seurannut blogiasi ainakin yli vuoden ja kommentoin muistaakseni nyt ensimmäistä kertaa. On ollut kiva huomata miten sisustusmakusi on muuttunut selkeämpään suuntaan ja usein hymyilyttää ”väriallergiasi” mikä itsellänikin on :)Kiitos kivasta blogista ja vinkeistä, joita jaat meille lukijoille!Marde

    Tykkää

  8. Vau! Tosi hieno, piti tulla heti kommentoimaan, kun näin. Ja kyllä huomaa tuossa ammattilaisen taitavan kädenjäljen! :)kiia

    Tykkää

  9. Meän Satu: Kiitti:) Nyt se on tosiaan enemmän blogini näköinen.NooraM: Kiitos:) Minustakin sopii tosi hyvin blogilleni:)Sitruunahappoa: Kiitti ja kyllä se tosi hyvin kuvaa blogiani:)Helena: Kiitos ja tosiaan mukava on ollut tutustua DecoraFramen tosi kivoihin tyttöihin:)Marde: Kiitos ja kiva kun olet niin pitkään jo lukenut blogiani. Kiitos paljon kommentistasi. Väriallergia on tosiaan aika paha minullakin;)Kiia: Kiitti:) Kyllä tosiaan huomaa tunnisteessa ammattilaisen kädenjäljen:)

    Tykkää

Jätä kommentti